CASAL D'ESTIU

CASAL 2015/2016

Benvolgudes famílies!, calor?, molt de temps lliure?
Nosaltres n'estem gaudint d'allò millor! Jocs D'aigua, excursions, piscines, tallers, i "a lot of english"!!!!, grans i petits ho estem petant!

Aquesta setmana ha vingut Will the pirate, i ens ha demanat ajuda, doncs estava perdut per què en Black Bart li ha pres les pocions que necessita per alliberar els seus amics "the lost children" de Neverland. Així doncs hem decidit que durant aquestes 5 setmanes viatjarem arreu del món per donar un cop de mà, comptem amb vosaltres?


Una forta abraçada i energia que aquesta setmana ha començat d'allò més bé!


Agrair als monitors d'enguany per cedir aquest material fotogràfic, comentaris..... i el tracte i dedicació que ofereixen als nostres fills.Premeu Aquí per veure més fotos

Avui diem adéu al casal d'estiu 2015

L'entrada i sortida del casal serà sempre per la porta del pati de p4 i p5. Entrades 8:00 h acollida 9:00 h casal. sortides 13:30 h casal 15:00 h menjador.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

A tots els horaris posa que el dinar és de 13 a 15h, però al full de preinscripció i a la informació que van donar a la reunió es deia que l'horari de matí era de 9 a 13:30h. Quin horari és el correcte? Gràcies!

Unknown ha dit...

Horari casal 9.00 h a 13.30 h

Publica un comentari a l'entrada