dijous, 25 de febrer del 2016

Xerrada celebrada el 24 de febrer, a l'auditori del centre adreçada a pares, mares i equip docent.


"Converses a l'escola" Impacte dels nous medis de comunicació
Nosaltres, com a immigrants digitals, i els nostres fills i filles com a nadius digitals hem incorporat en les nostres converses nous medis i canals de comunicació tecnològics, digitals, que es regeixen per normes i regles totalment diferents a les presencials.
Algú ens ha ensenyat a utilitzar aquests medis?
Ens hem adonat del seu l’impacte i com han transformat les nostres converses?

Els whatsApp, el mail i altres xarxes socials, són medis fantàstics que ens permeten estar en contacte amb els altres i estar informats. Però som conscients dels seus inconvenients sinó els utilitzem de forma correcte?

En aquest taller parlarem de comunicació, de converses i de com els medis TIC es relacionen amb el rumor, el control, els prejudicis, la responsabilitat,...
Comentarem el mal ús que en podem fer i donarem algunes propostes per a millorar el seu ús.

IMPARTIT PER:
JUDIT VIÑAS
Llicenciada en psicologia, doctoranda per la UAB, la seva tesina es va basar en l’impacte que les tecnologies de la comunicació i la informació han provocat en la identitat de les persones i en les relacions que estableixen aquestes.
Coautora del llibre: “Comunic@te” 

Amb més de 20 anys d’experiència, col·labora amb institucions educatives (Universitats i Escoles) i organitzacions de diferents sectors. Actualment desenvolupa el seu treball com experta en crear espais d’aprenentatge i desenvolupament competencials personal i professional.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada